Meteen naar de inhoud

Uitgaan in Zeeland

Uitgaan op Walcheren

Uitgaan op Walcheren? Dan zijn er mogelijkheden genoeg. In de zomermaanden is er altijd wel iets te doen.

Jazzfestival en City of Dance

In Middelburg kunt u zich altijd goed vermaken. Het Zeeland Nazomer Festival dat altijd weer weet te verrassen met verrassende optredens en bekende artiesten op het Abdijplein. Het vierdaagse jazzfestival waar grote namen optreden uit de Jazzwereld en de binnenstad in een gezellig openlucht jazzcafé verandert! Ook het bezoeken van de nachtmarkt is de moeite waard. Lekker dansen? Dan kun u losgaan op het driedaagse muziekfestijn City of Dance dat ieder jaar weer vele feestgangers van binnen en buiten de provincie aantrekt. Genieten van de zilte Zeeuwse zaligheden? Dan zijn de Middelburgse mosselfeesten de place to be.

Film by the Sea en Cuisine Machine

Ook Vlissingen heeft genoeg te bieden. Het culturele Festival Onderstroom dat garant staat voor vier dagen feest en straattheater, Rescue, het spectaculaire hulpverleningsevenement en het filmfestival Film by the Sea. Of wat te denken van het groots opgezette bevrijdingsfestival en de Cuisine Machine, het grootste culinaire carnaval van Nederland. In het bruisende Vlissingen hoeft niemand zich te vervelen. Niet alleen in de zomer is er genoeg te beleven, maar ook in de winter is het regelmatig feest.

Evenementen aan de Zeeuwse kust

In de verschillende dorpen aan de Zeeuwse kust zijn er in de zomermaanden allerlei verschillende activiteiten zoals markten, folklore en muziekoptredens. Taxi at Sea weet waar het gezellig is en wanneer. Wij brengen u er graag naartoe!

Comfortabel en veilig van A naar B?
Dan is Taxi at Sea een goed idee!

Als taxi rijden wij o.a. in de volgende plaatsen:

Aagtekerke

Arnemuiden

Biggekerke

Buttinge

Dishoek

Domburg

Gapinge

Grijpskerke

Groot-Valkenisse

Klein-Valkenisse

Koudekerke

Meliskerke

Middelburg

Nieuw- en Sint Joosland

Oostkapelle

Oost-Souburg

Ritthem

Serooskerke

Veere

Vlissingen

Vrouwenpolder

Westkapelle

Zoutelande

Translate »
Call Now Button